Jump to content

Bayern: a mellőzött sztárért bejelentkezett a Stoke

2015. 01. 08. 09:52

Brit lapértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Stoke City 10 millió fontos ajánlatot készül tenni a Bayern München parkolópályára tett játékosáért,  Xherdan Shaqiriért. A svájci válogatott játékos megszerzése Mark Hughes menedzser egyik legfőbb vágya, ám félő, hogy a Stoke a nagynevű kérőkkel nem tud majd versenyre kelni.

A januári átigazolási időszak egyik legnépszerűbb játékosa Xherdan Shaqiri lehet, akit valamiért nem szerepeltet Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője. Persze ha az ember keze alatt olyan szélsők dolgoznak, mint Arjen Robben, vagy Franck Ribéry akkor nem csoda, ha nem ad túl sok lehetőséget a svájcinak, aki a brazíliai világbajnokságon mutatta meg igazán, hogy kiváló játékosa, ha már klubcsapatában erre nem volt lehetősége.

Shaqiriért kis túlzással fél Európa sorban áll, a kérők között van állítólag a Liverpool és az olasz Interis, illetve most már a Stoke City is. A gond csak az, hogy egyrészt a Stoke jelenleg nincs egy szinten az előbb említett csapatokkal ráadásul Mark Hughes csak 10 millió fontot ajánl a játékosért a bajorok viszont ennél többet akarnak kapni. Hughes így kénytelen lesz megemelni az összeget, amennyiben ez megtörténik és a svájci a Stoke City-t választja, akkor ő lehet a klub valaha volt legdrágább játékosa.

Mark Hughes mindenesetre már a hírek szerint megszerzett egy Bundesliga-játékost, aki nem más mint a Bayer Leverkusen védője, Phillip Wollscheid aki fél évre kerül kölcsönbe a Premier League jelenlegi 11. helyezettjéhez, hogy aztán nyáron véglegesítsék a szerződését.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:goal.com)