Jump to content

Premier League: rövidhírek, statisztikák

2015. 01. 11. 12:33

Igazol a City; Hughes és a Liverpool hosszú sorozata.

A BBC értesülései szerint a Swansea elfogadta a Manchester City 30 millió fontos ajánlatát, amit kék-fehérek a walesi csapat elefántcsontparti gólvágójáért, Wilfried Bonyért tettek. Ha az igazolás megvalósul, úgy Bony az 5. legdrágább olyan játékos lesz a PL történetében, aki Anglián belül váltott klubot (1. Torres a Liverpoolból a Chelsea-be 50 millió fontért; 2. Mata a Chelsea-ből a MU-ba 37.1 millió fontért; 3. Andy Carroll az Aston Villából a Liverpoolba 35 millió fontért; 4. Rio Ferdinand a Leeds Unitedből a MU-ba 30 millió fontért).

Mark Hughes, a Stoke City jelenleg menedzsere még sohasem nyert idegenben az Arsenal ellen: háromszor a Blackburnnel (6-2, 3-0, 2-0), egyszer a Cityvel (1-0), egyszer a Fulhammel (2-1), egyszer a QPR-al (1-0), egyszer pedig a jelenlegi csapatával (3-1) szaladt bele a "késbe" az Ágyúsok ellen.

A Liverpool 65 mérkőzés óta nem szenvedett vereséget, ha a szünetben vezetett. Ezen mérkőzésekből 54-et meg is nyert a Pool, és 11 végződött döntetlenre. Utoljára 2010 novemberében, a Spurs ellen kapott ki a Pool a Tottenhamtől úgy, hogy a szünetben még vezetett.

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/ Bleacherreport twitter; fotó: sportrajongo.hu)