Jump to content

PL: Mourinho két játékosát is feláldozná a madridi védőért

2015. 01. 15. 12:05

Annak ellenére, hogy a Chelsea jelenleg vezeti az angol Premier League bajnoki tabelláját, a Tottenham és a Newcastle elleni fiaskóknak köszönhetően magára húzta a Manchester City-t. Mindez elgondolkodtatta José Mourinhót, aki arra az elhatározásra jutott, hogy a védelem megerősítésének céljából Londonba hozza egykori madridi kedvencét, akiért két játékosát is feláldozná.

A szigetországi sajtó biztosra veszi, hogy januárban de legkésőbb a nyáron José Mourinho szélnek ereszti André Schürlét és Mohamed Salahot. A német annak idején 18 millió fontért érkezett Londonba, míg Salahot tavaly januárban veték meg 11 millió fontért a Basel együttesétől. Az egyiptomi a mostani bajnoki évadban mindössze háromszor lépet pályára bajnoki találkozón, míg Schürle 13 alkalommal játszott a bajnokságban, ám nyolcszor csereként igaz így is szerzett két gólt.

A két játékost a portugál szakember azért szeretné árúba bocsájtani, mert mindenáron meg akarja szerezni egykori kedvencét, a Real Madrid francia védőjét Raphael Varane-t. A játékos értékét a Transfermarkt.com 25 millió euróra taksálja, Schürléért és Salahért ennyit bizonyára kapna is a portugál, a kérdés már csak az, hogy Varane csatlakozna-e a londoniakhoz, miközben a PSG, a Bayern München és a Manchester United is szívesen látná.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:telegraph.co.uk)