Jump to content

Douglas Costa a Chelsea-be tart?

2015. 01. 26. 21:51

A Daily Mail értesülései szerint a londoniak újabb ajánlatot tettek a Shakhtar Donetsk brazil támadó középpályásáért, annak ellenére, hogy José Mourinho még a januári átigazolási időszak elején azt állította, senki nem fog érkezni.

A kékek első körben 16 millió fontos ajánlatot tettek az ukrán gárdának, de ezt visszautasította a Shakhtar, így a Chelsea 18,7 millióra növelte az összeget.

„Minden játékos álma az, hogy a Chelsea színeiben léphessen pályára” – nyilatkozta Costa a GloboEsporténak, tehát nem rajta fog múlni a transzfer sikeressége. Kérdés, mit jelent ez majd André Schürrle és Mohamed Salah számára, hiszen egyikük sem kap mostanság túl sok lehetőséget.

A hírek szerint Schürrlét a Wolfsburg vinné, akár 30 millió fontért is, Salah-ot pedig az AS Roma csapatával hozták szóba.

A Chelsea pillanatnyilag vezeti a Premier League-t, és továbbra is favoritnak számítanak, viszont Mourinho csapata csúnyán leégett a Bradford City ellen az FA-kupa negyedik fordulójában. Nem kizárt, hogy ezért is döntött úgy a vezetőség, hogy erősítésre szorul a gárda. Az már más kérdés, hogy pont a középpályán van-e szükség támogatásra, főleg azért, mert a fent említett Salah és Schürrle sem kapott lehetőséget és Mourinho szemmel láthatólag a Willian-Oscar-Hazard hármast preferálja Diego Costa mögött.

A mai piacon viszont 18,7 millió font nem egy egetverő összeg, így ha Schürrlét vagy Salah-ot el tudja passzolni a listavezető, akkor könnyen elképzelhető, hogy már két kékmezes Costa fogja rohamozni az ellenfelek kapuját februártól.

(st)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:goal.com)