Jump to content

Stoke: Bojan Krkic súlyos sérülése

2015. 01. 27. 19:26

A hétfői, Rochdale elleni FA-kupa mérkőzést megnyerte, egyik legjobb játékosát azonban elvesztette a Stoke City: Bojan Krkic súlyos térdsérülést szenvedett, és a szezonban már nem játszhat.

A 4-1-es idegenbeli győzelem, és az ezzel járó továbbjutás ellenére szomorúság is vegyült Stoke City lakosságának futballszerető részére: a csapat spanyol csatára Bojan Krkic mintegy fél órával azután, hogy egy óriási bombagóllal megszerezte a vezetést csapatának, súlyos térdsérülést szenvedett. A csapat tájékoztatása szerint a csatár a szezonban már nem léphet pályára, mivel a bal térdében megrepedt egy keresztszalag, és meg kell műteni.

"Nagy és keserű csalódás ez a számunkra, és még nagyobb Bojan számára, aki idén egyértelműen a vezérünk, és nagy hatással van a Premier League-re. Sajnálom, mert láthatóan nagyon élvezte a focit" - mondta a csapat menedzsere, Mark Hughes.

A csatár és családja a hír hallatán teljesen összetört, egyfelől a játéktól való hosszan tartó elszakadás miatt, másrészt pedig azért, mert a Barcelonától való távozást követő hosszú és sikertelen útkeresés után úgy tűnik, a csatár az angol klubban megtalálta régi önmagát. Most ugyanakkor az élet újabb türelemre inti...

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/Bleacherreport twitter; fotó: sportrajongo.hu/dailymail.co.uk/zimbio.com)