Jump to content

Boldogtalanok ligája: nem mindenki boldog új csapatánál

2015. 02. 03. 14:39

Az téli átigazolási szezon befejeztével kevés szó esik azokról a játékosokról, akik mondhatni kénytelen-kelletlen váltottak csapatot. A januári piac zárása után az internetet pillanatok alatt elárasztotta Juan Cuadrado mosolygó arca. Nem csoda, hiszen a kolumbiai élete szerződését kötötte meg a londoniakkal. De mi a helyzet azokkal, akik kölcsönbe vagy végleg távoztak egy olyan csapathoz, ahová nem feltétlenül szerettek volna menni.

Az átigazolási szezon után általában azokról a játékosokról esik szó, akikért komoly verseny zajlott, vagy akiket nagy csapatok igazoltak le. Pedig rajtuk kívül rengeteg olyan labdarúgó van aki csapatot vált, többük ráadásul nem feltétlenül boldog az új állomáshely miatt. Persze az is lehet, hogy legbelül felrobbannak az örömtől és ezt leplezik a zord, mogorva külsővel. Robert Huth és Aaron Lennon arcát elnézve azonban elsőre nem az jut az ember eszébe, hogy ez a két játékos mennyire örül annak, hogy aláírtak új csapatukhoz, sokkal inkább az ellenkezője.

Robert Huth (balra) egykoron a Chelsea játékosa volt, majd a Middlesbrough következett, végül 2009-ben a Stoke-hoz igazolt. A 2014-2015-ös idény második felét immáron a Leicester City-ben kezdi meg mint kölcsönjátékos, és ő ennek ennyire nagyon örül:

A Boldogtalanok Ligájának másik játékosa Aaron Lennon (jobbra), aki 10 év elteltével kénytelen elhagyni a Tottenham csapatát, mert kölcsönben az Evertonnál folytatja. A 21-szeres angol válogatott játékos látszólag majd kiugrik a bőréből, hogy a liverpooliak játékosa lesz az elkövetkezendő fél évben.

A Boldogtalanok Ligájának "játékoskerete" Facebbok oldalunkon tekinthető meg.

(fg) (Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)