Jump to content

Mourinho: A vereség nem opció

2015. 02. 27. 19:17

A portugál szakvezető szeretné megszerezni második-első trófeáját a klubbal, ugyanis mióta újra átvette a tavalyi szezonban a londoni gárda irányítását, azóta még nem nyert velük semmit. Vasárnap meglesz erre a lehetősége, hiszen a Chelsea a Tottenham ellen lép majd pályára Ligakupa döntőjében, a Wembley stadionban.

„Ez egy olyan döntő, amit meg kell nyernünk. Mióta újra átvettem a klub irányítását, először van az, hogy csak erre a meccsre, erre a pillanatra gondolok, nem pedig arra, mi lesz a jövőben” – nyilatkozta.

A Chelsea-nek lehetősége lesz visszavágni Mauricio Pochettinoéknak, akik ellen a bajnokságban 5-3-as vereséget szenvedtek a White Hart Lane-en. José Mourinhonak pótolnia kell majd az eltiltott Nemanja Maticot, hiszen a szerb védekező középpályás a Burnley elleni kiállítása miatt el van tiltva, így nem léphet pályára.

Ezen a meccsen viszont nem számít drámára, és elmondta mennyire nagyra tartja az ellenfél menedzserét.

„Nagyon tisztelem őt, mivel jó munkát végez. A negyedik játékvezetőnek nem sok dolga lesz, hiszen a cserepadok mellett nem lesz semmilyen összetűzés.”

Pochettino csapatának kevesebb pihenő jutott, hiszen a Tottenham a Fiorentina ellen csütörtökön lépett pályára, míg a Chelsea-nek nem volt hétközi mérkőzése. A Harry Kane által fémjelzett csapat viszont nem jutott tovább az Európa-Ligában, így minden bizonnyal éhesek lesznek a győzelemre.

A mérkőzést 5-től rendezik majd, vasárnap, érdekes összecsapásra számíthatunk.

(st)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:goal.com)