Jump to content

Real Madrid: 80 millió fontos ajánlat jöhet CR-ért

2015. 03. 27. 15:46

Amióta Cristiano Ronaldo a Real Madrid játékosa, azóta állandó téma a Manchesterbe való visszatérése. A háromszoros aranylabdást számtalanszor hírbe hozták már régi klubjával, most egy esetleges nyári ajánlatról hallani.

Cristiano Ronaldo 2009 nyarán igazolt a Real Madrid csapatához, ahol azóta bajnokságot, Király Kupát és Bajnokok Ligáját is nyert, illetve számos egyéni rekord megdöntése mellett két Aranylabdát is besöpört. A „királyiak” és a portugál válogatott vezéregyénisége 6 remek év után hagyta maga mögött az Old Traffordot, és ő sem titkolja, hogy szívesen játszana még pályafutása során a „Vörös Ördögök”-nél. Ezek után nem meglepő, hogy a Unitedhez való visszatérése állandó témát szolgáltat. A legújabb pletyka alapja, hogy Ronaldonak mostanában nem megy úgy a Reallal, mint a szezon első felében, a „blancók” ugyanis 4 pontos előnyüket 4 pontos hátrányra cserélték a Barcelona ellen, a formáját visszanyerő Lionel Messi pedig tekintélyes hátrányból előzte meg portugál riválisát a góllövőlistán. A Daily Express úgy tudja, Ronaldo boldogtalan Madridban, ezért benne van a pakliban egy lehetséges váltás.

A 6 évvel ezelőtt rekordnak számító 80 millió fontért (94 millió euró) elengedett támadót most a hírek szerint ugyanilyen összegért venné vissza korábbi munkaadója, neki pedig évi 14 milliió fontos fizetést ajánlanának. Ha figyelembe vesszük a nemrég felröppent hírt, miszerint Louis van Gaal egy sikeres BL-kvalifikáció esetén 100 millió fontot költhetne a nyáron, és hogy az MU 8 fordulóval a vége előtt 5 pontos előnnyel áll a táblázat negyedik, még BL-t érő helyén, akkor könnyen lehet hogy az angoloknak nyáron meglesz a kellő anyagi forrása a klasszis visszavásárlásához. Ez esetben pedig már csak a Real Madrid és a játékos akaratán fog múlni, hogy megvalósul-e az üzlet.

(gt)

(Forrás:dailyexpress.com/Fotó:caughtoffside.com)