Jump to content

Vége Marchisio szezonjának

2015. 03. 27. 16:45

Újabb csapás érte a Juventus labdarúgócsapatát, ugyanis Paul Pogba sérülése után most Claudio Marchisio dőlt ki a sorból. A játékos az olasz válogatott edzésén szenvedett térdsérülést, a szezon hátralévő részében már nem játszhat.

Claudio Marchisio az olasz válogatott pénteki edzésén szenvedett súlyos térdsérülést, az orvosi jelentések szerint pedig nem csak a szombati, bolgárok elleni EB-selejtezőt kell kihagynia, minden valószínűség szerint a 2014-15-ös szezonban már nem lép pályára. Az olasz válogatott orvosa, Enrico Castellacci arról számolt be, hogy a 29 éves játékos egy bemelegítő gyakorlat során sérült meg. A stáb először könnyebb sérülésre gyanakodott, az MRI-vizsgálat azonban elülső keresztszalag-szakadást mutatott ki. Rövid konzultáció után a játékost visszaengedték klubjához, hogy sérülését a Juve orvosai kezelhessék.

Marchisio nem az első komoly tavaszi vesztesége az „Öreg Hölgy”-nek, A Dortmund ellen megsérülő Paul Pogbára várhatóan május közepéig nem számíthat Massimiliano Allegri. A középpálya két fontos tagjának kidőlése érzékenyen érintheti a „zebrákat”, mivel a klub három sorozatban is érdekelt. A Serie A-t magabiztosan, 14 pont előnnyel vezetik, a BL negyeddöntőjében a Monaco következik, az Olasz Kupa elődöntőjében pedig az otthoni 1-2-es vereség után a Fiorentinának vágna vissza Allegri együttese.

(gt)

(Forrás:sportrajongo.hu/goal.com/Fotó:sportekspres.com)