Jump to content

Madrid: Máris távozna a Real januári igazolása

2015. 03. 31. 13:34

A januárban érkező Lucas Silva már a nyáron távozna, igaz csak kölcsönbe igazolna el. A fiatal játékos a fejlődés reményében váltana, konkrét kérőről is hallani.

Lucas Silvát a téli átigazolási időszakban a Cruzeiro együttesétől vásárolta meg a Real Madrid, a 22 éves játékos azonban nem tudott állandó helyet kiharcolni magának a kezdőcsapatban. A brazil James Rodríguez és Modric sérülésének köszönhetően 6 alkalommal, ebből 3-szor kezdőként kapott lehetőséget a La Ligában, a pályán töltött 281 játékperc alatt azonban nem tudott alapemberré válni. A whoscored.com-on mindössze 6,43-as átlagpontszámot elérő középpályás nem tett le arról, hogy a Real kezdőcsapatának rendszeres tagja legyen, ugyanakkor úgy érzi, állandó játéklehetőségre van szüksége ahhoz, hogy fejlődjön, és később elérje célját.

A különböző pletykák a Porto érdeklődéséről szólnak, a játékos nagy örömére. „Szerződésem van a Real Madrid csapatával, amit ki is szeretnék tölteni. Korábban kaptam már lehetőséget, és úgy érzem van bennem elég ahhoz, hogy a csapat tagja lehessek. Ugyanakkor egy kölcsönszerződés jó lehetőség lenne számomra.” – nyilatkozta a Globo Esporte című lapnak Silva.

Nem Lucas Silva lenne az első Madridból Portóba költöző brazil tehetség, amennyiben az üzlet megvalósul, a középpályás a korábban hasonló utat bejáró honfitársa, Casemiro nyomdokaiba léphet.

(gt)

(Forrás:sportrajongo.hu/goal.com/Fotó:ytimg.com)