Jump to content

Templomot vett magának Ibrahimovic

2015. 10. 29. 09:30

Svéd lapértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic vett magának egy 19. századi templomot Stockholmban. A hírt később a közösségi média számos ismert oldala is megerősítette, a sztár valóban megvette a patinás épületet, sőt már ki is találta, hogy mihez kezd vele.

A Fastighetsvärlden című magazin úgy tudja, hogy a Paris Saint-Germain 34 éves támadója 11,8 millió euróért vásárolta meg a négyszintes, 900 négyzetméteres ingatlant. Ibrahimovic attól a holdingtól vette meg a templomot, amely mögött édesanyja áll. Jurka Gravic jó üzletet csinált, 2013-ban ugyanis 4,6 millió euróért jutott a házhoz. Az ő cége kezdte el felújítani és átépíteni az ingatlant, de mivel gondjai akadtak a szomszédokkal, Ibrahimovic veszi át a befektetést.

Zlatan Ibrahimovic minden valószínűséggel ingatlanbefektetésekkel készül fel a visszavonulása utáni időkre. New Yorkban, Floridában, Svédországban és Franciaországban is tulajdonol ingatlanokat, portfóliója most pedig egy 19. századi templommal bővült, amiben apartmanokat szeretne kialakítani.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:metro.co.uk)