Jump to content

Barcelonából érkezhet Bogdán riválisa

2015. 12. 28. 09:25

Egyes hírek szerint Marc André Ter Stegen a Barcelonából Liverpoolba igazolhat, ahol Simon Mignolet és a magyar kapus, Bogdán Ádám sem kápráztatta el az utóbbi időben teljesítményével a jelenlegi menedzsert, Jürgen Kloppot. A német szakember a hírek szerint januárban több játékost is igazolna, többek között a BL-győztes hálóőrt is.

 

Láthatóan nem volt felhőtlen Marc André Ter Stegen öröme, miközben átvette a klubvilágbajnoki aranyérmet. A német többnyire kupamérkőzéseken lép pályára a Barcelonában, ám ezúttal Claudio Bravo kapott lehetőséget Luís Enrique-től. Ezek után egyből megindultak a találgatások a sajtóban arról, hogy Liverpoolba igazolhat, ahol Simon Mignolet és Bogdán Ádám is hibázott az elmúlt időszakban.

Egyes források szerint Steve Mandanda is megoldás lehet. A francia válogatott kapusnak a szezon végén lejár a szerződése, így a Marseille télen kapna érte utoljára pénzt. A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp sem titkolta, lehet érkező azon a poszton is. Próbálunk mindig éberek lenni, ám a januári időszak nem a legegyszerűbb. Mindig magasak az árak a piacon. Éppen ezért nem is vagyok nagy rajongója a januári átigazolási időszaknak. De ahogyan mindig is mondtam, ha reagálnunk kell, reagálni fogunk, ez így normális." - nyilatkozta a német szakember.

Klopp hozzátette, Mignolet felépült sérüléséből, így minden valószínűség szerint ő, és nem Bogdán áll majd a csapat kapujában a szombati, Leicester elleni bajnokin.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:actionimages.com)