Jump to content

Falcao megint megsérült

2016. 01. 01. 18:20

Pár éve még Európa egyik legfelkapottabb csatára volt, mára azonban már kis túlzással csak az egyik jó nevű csatár a sok közül. Ő Radamel Falcao, aki az Atlético Madridban futott remek szezonjai óta szinte árnyéka önmagának. Nem sikerült jól a manchesteri próbálkozása sem és úgy tűnik Londonban sem váltja meg a világot. A Chelsea-nél idén csak egy gólt szerzett, és találatai számát sérülés miatt egy darabig nem is gyarabíthatja.

Guus Hiddink vezetőedző elmondta, hogy a 29 éves csatár január közepéig nem edzhet, és a hónap végéig biztosan nem játszhat, mert az egyik edzésen kiújult a combsérülése. A Monacótól kölcsönvett Falcao legutóbb októberben léphetett pályára a Chelsea színeiben, és ebben az idényben mindössze egy gólt szerzett.

A holland tréner éppen Falcao sérülése miatt nem akarja elengedni az Aston Villa együtteséhez a francia Loic Rémyt, pedig a sereghajtó vezetőedzője - a 28 éves csatár honfitársa -, Rémi Garde szerdán kijelentette, hogy mindenképpen szeretnék leigazolni.

"Abban a helyzetben, amelyben most a Chelsea van, nagyon fontos, hogy a lehető legerősebb legyen a csapat. Ő a mi játékosunk, ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania. Ha valakit érdekel a megszerzése, azzal kell először beszélnie, akihez szerződés köti" - magyarázta Hiddink.

Rémy 14 tétmeccsen lépett pályára ebben az évadban, és három gólt szerzett, de másfél évvel ezelőtti leigazolása óta mindössze hét bajnoki találkozón volt kezdő a Chelsea-ben.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:telegraph.co.uk)