Jump to content

Neymar Guardiolát szeretné, de költözne is

2016. 01. 29. 08:21

A Barcelona brazil csatára, Neymar egyszer majd szeretne Pep Guardiola irányítása alatt játszani, és Spanyolországon kívül még két ország bajnokságában focizna. Hogy melyik kettőben? Erre a kérdésre a brazil meglepő választ adott. 

Pep Guardiola jelenleg a Bayern München vezetőedzője, de azt már korábban bejelentette, hogy a szezon végén a Premier Legue egyik csapatának irányítását veszi át, ám egyelőre nem tudni, melyikét. A legvalószínűbb állomásnak a Manchester City tűnik, de egyáltalán nem biztos, hogy már az idény végén együtt dolgozhat a két szupersztár.

Amikor arról kérdezték, hogy ha egy edzőt kellene választania, kivel dolgozna együtt, a Barcelona csatára, Neymar Guardiola nevét mondta. Guardiola Neymar 2013-as érkezése előtt távozott a Barcelonától, tehát még sohasem dolgoztak együtt, de a brazil valószínűleg nagyszerű dolgokat hallott barcelonai csapattársaitól a katalán edzőről. Amúgy a spanyol szakember amikor a Bayern Münchenhez érkezett akkor szerette volna, ha a bajor vezetők megszerzik neki Neymart, ám ez végül nem sikerült, vagy a vezetőség nem is akarta az extravagáns brazilt Münchenbe csábítani. 

Neymar arról is beszélt, hogy melyik országban próbálná ki magát: "Nehéz megmondani, szeretnék-e másik országban játszani. A holnapot senki sem látja előre, Barcelonában nagyon boldog vagyok. Szeretnék egyszer visszamenni Brazíliába, valamint az Egyesült Államokban játszani. Ebben a két országban még fociznék karrierem későbbi szakaszában. Az Egyesült Államokban fejlődik a labdarúgás, és ez sok játékos érdeklődését felkelti, ugyanis egyre népszerűbbek a tengerentúlon."

 

(Forrás: (Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:sportsillustratetd.com))