Jump to content

Itt van C.Ronaldo kétéves terve

2016. 02. 09. 08:26

Vajon hol tudnánk a leginkább elképzelni Cristiano Ronaldót, melyik liga állna neki a legjobbna, melyik feküdne neki? Sokak szerint a portugál gigász a nyáron elhagyja Madridot és visszaigazol a Premier League-be. Vannak akik az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságot látják, mint következő állomáshelyet. Hogy maga az érintett hogy viszonyul az átigazolásáról szóló pletykákról? Nos, ezt egy díjátadón mondta el. 

Hetek óta tartja magát a pletyka, hogy Crisitano Ronaldo az idény végén elhagyja a Real Madrid együttesét. A királyi gárda portugál ásza ezúttal azonban tiszta vizet öntött a pohárba és kijelentette, hogy kitölti szerződését, tehát két éven át még a madridiakat erősíti. Hogy utána mi lesz? Nos arról Ronaldo nem beszélt, ám egyesek tudni vélik, hogy a spanyol bajnokság után Amerikának veszi az irányt és az MLS-ben fejezi be pályafutását.

„Megtiszteltetés a spanyol ligában játszani és letenni a névjegyemet a világ legerősebb bajnokságában. Még szeretnék egy-két évet itt játszani, aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő” – beszélt sejtelmesen a jövőjéről a La Liga tavalyi gólkirálya.

(Forrás: (Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:cristianoronaldofan.net))