Jump to content

Stieber bemutatkozott, vannak még hiányosságok

2016. 02. 10. 12:50

Kilenc hónap után léphetett bajnoki meccsen újra kezdőként pályára Stieber Zoltán. A 27 éves szélsőt januárban vette kölcsön a német másodosztályú Nürnberg a Hamburgtól, az 1860 München ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen a 62. percben cserélték le. A válogatott játékos teljesítményével elégedett volt az edzője, de azért hiányosságokról is beszélt a mérkőzés után. 

A magyar válogatott játékos nagyon élvezte a visszatérést, amelyet 51 ezer néző követett élőben. "Nagyszerű érzés volt végre újra kezdőként a pályán lenni - nyilatkozta a találkozó után. - Természetesen én is éreztem, hogy az utóbbi időben nem voltam játékban. Az automatizmusok még hiányoznak, de majd játék közben kialakulnak."

A Bundesliga II-ben jelenleg harmadik helyezett Nürnberg az ötödik Bochum ellen játssza következő bajnokiját, Stieber azt ígéri, a hétfői meccsen már közel lesz a száz százalékhoz. "Majdnem egy hetünk van felkészülni. Lesz időm regenerálódni."
René Weiler vezetőedző pozitívan nyilatkozott a magyar játékosról. "Annak ismeretében, hogy milyen formában van, nem voltam elégedetlen vele. Még hiányzik neki a meccsrutin, de nekidurálta magát és önzetlenül segített a csapaton. Jelenleg még a fizikális hiányosságain kell dolgozni."

Stieber Zoltán szerződése a mostani szezon végéig szól, és tartalmaz egy vételi opciót is, tehát ha elégedettek lesznek vele Nürnbergben, nyáron végleg megszerezhetik a játékjogát a Hamburgtól.

 

(Forrás: (Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:nb1.hu))