Jump to content

Őket akarja Mourinho

2016. 02. 12. 14:58

A telesport.hu angol lapértesülésekre hivatkozva azt írja, hogy José Mourinho már összeállított egy igen veretes listát, amely azon játékosok nevét tartalmazza, akiket mindenképpen szeretne a Manchester Unitedben látni a nyártól, amikor átveszi a gárda irányítását. 

Szigetországi értesülések szerint a Mourinho és Ed Woodward, a manchesteri csapat ügyvezető alelnöke mindenben megegyezett. A portugál évi 15 millió fontos fizetést kap majd, és szabadkezet a keret átalakításához, így nem csak játékosokat, hanem az Atlético Madrid sportigazgatóját is a legsikeresebb angol csapathoz csábítaná. Mourinho a hírek szerint megüzente, a következő szezonban nem tart igényt sem Matára sem pedig Fellainire, azonban szerződtetné a Valencia argentin játékosát, Ever Benegát.

A jelenleg munkanélküli tréner komoly kihívások elé állította a manchesteri vezetőket újabb kívánságlistájával, amelynek első helyén az a brazil Neymar szerepel, akiért a klub hírek szerint rekordnagyságú, 144 millió fontot meghaladó ajánlatot készül tenni. Az új kívánságlista második helyén szintén egy nagyágyú szerepel Gareth Bale személyében, akinek az értékét a transfermarkt.co.uk oldal 60 millió fontra taksálja. A Madridból érkezne a harmadik kiszemelt is a francia Rafael Varane személyében, igaz, hogy csak 22,5 millió fontra becsülik az értékét, azonban a szerződése 2020-ig a spanyol fővároshoz köti, így az angol klubnak mélyen a zsebébe kellene nyúlnia a belső védőért.

A portugál Mourinho 2015-öt decembere óta munkanélküli. Az 52 éves szakember edzőként 2004-ben a Portóval, 2010-ben pedig az Internazionaléval is megnyerte a Bajnokok Ligáját.

 

(Forrás: (Forrás:telesport.hu/Fotó:telegraph.co.uk))