Jump to content

Dzsudzsákot eladja a Bursaspor?

2016. 02. 16. 16:12

Török lapértesülésekre hivatkozva előbb a Nemzeti Sport, majd az MTI is azt írja, hogy Dzsudzsák Balázs rúdja kifelé áll a Bursaspor csapatánál. A magyar válogatott játékos teljesítménye valóban elmaradt eddig a várakozásoktól, ám a klubváltás bizonyára nem célja Dzsudzsáknak, hiszen idén már két bajnokságban is szerepelt, tehát egyetlen célpont lehet számára valós, ez pedig Kína. A klub álláspontja is érthető persze, a sok pénzért vezérnek igazolt támadó komoly csalódás egyelőre. 

A Bursaspor vezetősége - török sajtóértesülések szerint - úgy döntött, hogy eladja Dzsudzsák Balázst, a csapat magyar válogatott futballistáját.

Több török sportportál is arról számolt be, hogy az egyesület vezetői már fel is vették a kapcsolatot a 29 éves játékos menedzsmentjével. Dzsudzsák teljesítményével elégedetlenek a vezetők, ráadásul az anyagi problémákkal küzdő klub helyzetén csak ront a magyar támadó magas fizetése.

Dzsudzsákért állítólag egyelőre egyetlen klub sem érdeklődött, de a Bursaspor már több kínai csapattal is felvette a kapcsolatot.

A magyar válogatott kapitánya a nyáron a Dinamo Moszkvától szerződött a török együtteshez, sajtóhírek szerint 1,6 millió euróért igazolták le, a fizetése pedig évi 1,7 millió euró. Azonban nem tudott maradandót alkotni a csapatban, amely nagy tervekkel vágott neki a szezonnak, de jelenleg csak a 13. helyen áll a bajnokságban.

 

(Forrás: (Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti))