Jump to content

CR soha sem beszélt Gigsszel vagy Scholesszal

2016. 02. 17. 11:23

Cristiano Ronaldo a ma esti AS Roma elleni BL-mérkőzés előtt állt az újságírók rendelkezésére és egy elég meglepő interjú lett a vége. A portugál zseni többel között beszélt arról, hogy a pályán mennyire fontos a barátság és a szavaiból kiderült, hogy szinte semennyire, legalábbis az eredményesség nem ezen múlik. 

Cristiano Ronaldo szerint a futballpályán elért sikerek nem a barátságon múlnak. A háromszoros aranylabdás játékos a véleményét még a Manchester Unitednél átélt, meglepő történettel támasztotta alá. Cristiano Ronaldo kissé felkapta a vizet, mikor egy újságíró arról kezdett érdeklődni nála, hogy mennyire feszült a viszony közte és a Real Madrid másik két csatára, Karim Benzema és Gereth Bale között.

A csapatával a Roma elleni szerdai BL-nyolcaddöntőre készülő portugál klasszis erre a manchesteri múltjából vett példával állt elő. A 31 éves egyszemélyes „gólgyár” állítása szerint úgy nyerte meg a legrangosabb klubtrófeát a vörös ördögökkel, hogy közben alig-alig állt szóba a klub ikonjainak számító brit klubtársaival.

„Mennyire fontos a barátság egy csapaton belül? Erre csak azt tudom mondani, úgy nyertem Bajnokok Ligáját a Manchester Unitedben, hogy szinte nem is beszéltem Scholesszal, Ferdinanddal és Giggsszel.”

Mindenesetre ez a kijelentés szöges ellentétben áll Neymar, csapata hétvégi Celta Vigo elleni győzelme után tett nyilatkozatával. A brazil sztár szerint nem az számít ki lövi a gólt, mert a Messivel és Suarezzel kötött barátsága mindennél fontosabb. Mondta mindezt azok után, hogy az argentin lepasszolta a tizenegyest uruguayi társának, pedig az edzéseken Neymarra játszották ki a trükkös megoldást.

 

(Forrás: (Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:cristianoronaldofan.com))