Jump to content

Ibra az MU-ban folytathatja

2016. 02. 18. 09:51

Nagy dolgok fognak történni Zlatan Ibrahimoviccsal, amikor az idény végén lejár a szerződése a Paris St. Germainnél. Ezt maga a svéd labdarúgó mondta, bit sajtóértesülés szerint pedig Ibrahimovic arra célzott, hogy José Mourinho Manchester Unitedjében folytatja a pályafutását.

A 34 éves csatár 2018-tól már elköteleződött az egyesült államokbeli MLS-be, ahol David Beckham Miamiban alakuló csapatához igazol, előtte azonban még tehet egy kitérőt a Premier League-be.

"A párizsi szerződésem lejárta után van még három hónapom" – nyilatkozta a svéd klasszis. – "Mi lesz akkor? Nagy dolgok fognak történni.”

Amikor rákérdeztek Ibrahimovicnál, hogy a "nagy dolgokkal” a Premier Leugue-re utal-e, ezt válaszolta: "Annyit mondhatok, hogy készen állok erre.”

Mourinho még át sem vette a manchesteri csapat irányítását Louis Van Gaaltól, Ibrahimovic pedig még a Paris St. Germainben futballozik, de a brit Mirror című lap már azt is megírta, hogy az angol klubnak fizetnie sem kellene a svéd csatárért, aki heti 200 ezer fontot (80 millió forint) kereshetne Manchesterben.

 

(Forrás: (MTI) (Forrás:talksport.co.uk))