Jump to content

Wengert lenyűgözte a fiatal manchesteri

2016. 02. 29. 12:53

Fontos mérkőzést bukott el a hétvégén az Arsenal a Premier League-ben. Arséne Wenger együttese 3-2-es vereséget szenvedett el a Manchester Unitedtől, így nehéz helyzetbe került a bajnokság véghajrájában. A három manchesteri gólból kettő amúgy egy játékos nevéhez fűződött, nem csoda, hogy őt emelte ki Wenger a meccs után. 

Marcus Rashford három napja az Európa-ligában tette le a névjegyét, miután a Manchester United - Midtjylland mérkőzésen két góllal hálálta meg Louis van Gaalnak a belé vetett bizalmat. A fiatal játékos aktív részese volt a "vörös ödörgök" 5-1-es győzelmének, nem csoda, hogy az Arsenal ellen is számított rá menedzsere.

Rashford nem okozott csalódást a derbin sem, az Arsenal ellen is duplázott, ráadásul öt perc alatt.

A fiatal játékos a semmiből került elő, igaz Louis van Gaal ha valamiben, akkor abban valóban kiváló, hogy megtalálja a gyöngyszemeket, a fiatal játékosokat a klub háza táján. Kollégája, Arséne Wenger szintén a fiatal játékosban látta a vereség okát. A francia menedzser szerint az "vörös örödögök" kerete hemzseg a nagynevű és tapasztalt játékosoktól, ám őt mégis csak és egyedül a fiatal Rashford nyűgözte le. Wenger szerint a 18 éves támadó már most elképesztő játékintelligenciával rendelkezik és nagy jövő várhat rá az Old Traffordon. 

Ami pedig a londoniakat illeti, az Arsenal 27. forduló elteltével a harmadik helyen áll a Premier League tabelláján, hátránya öt pont az éllovas Leicester és három a második Tottenham mögött.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:sylliseason.com)