Jump to content

Suárez szerint Messi pótolhatatlan

2017. 01. 12. 18:04

A Barcelona labdarúgócsapatának uruguayi csatára, Luis Suárez figyelmeztette a katalán klub vezetőit, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy a csapatnál tartsák az ötszörös aranylabdás Lionel Messit.

 

A 2015/16-os szezon aranycipőse az Athletic Bilbao elleni Spanyol Kupa-mérkőzés visszavágóját – 3-1-re nyert a Barcelona és 4-3-as összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé - követően a világ legjobb labdarúgójának nevezte Messit, akinek a szerződéshosszabbítása egyelőre még várat magára.

Az üggyel kapcsolatban Suárez a következő burkolt célzást intézte a Barcelona vezetői felé: „Ő a világ legjobb játékosa, és ezt meccsről-meccsre bizonyítja is. Mindig meglep minket valami csodás dologgal a pályán” – mondta Suárez a Barcelona tízeséről, aki oroszlánrészt vállalt abban, hogy a mostanában nem éppen sziporkázó gránátvörös-kék együttes bejutott a Spanyol Kupa negyeddöntőjébe. Messi az Athletic Bilbao elleni első meccsen és a visszavágón is gólt szerzett, de az uruguayi csatár is letette névjegyét, hiszen ezen a meccsen szerezte 100. gólját a Barcelona játékosaként.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)