Jump to content

Az Arsenal sztárja a volt Tottenham-játékos előtt tisztelgett

2017. 01. 27. 18:02

Theo Walcott szerint Gareth Bale a világ harmadik legjobb játékosa. Ezzel a megállapítással nem sokan vitatkoznának talán, az Arsenal-drukkerek viszont bizonyára. Mert ugye Bale a Tottenham sztárja volt nem is olyan rég, ez pedig nekik egyenlő a közellenség titulusával.

Theo Walcott megnevezte, hogy kit tart a világ harmadik legjobb labdarúgójának. Az első kettővel kapcsolatban nincs vita, természetesen Lionel Messiről és Cristiano Ronaldóról van szó. De vajon ki jön utánuk a sorban? A válasz kiakasztotta az Arsenal szurkolóit.

Az angol válogatott szélső nem Luis Suárezt, Neymart , vagy Antoine Griezmannt tartja a földkerekség harmadik legjobb futballistájának, hanem Gareth Bale-t. S hogy ez miért nem tetszik az Arsenal-drukkerkenek? Mert a walesi játékost egykori klubjához, a nagy rivális Tottenham Hotspurhoz kötik. Walcott bűnét azzal tetézte, hogy az Arsenal honlapján mondta el véleményét.

A történethez hozzátartozik, hogy Walcott és Bale jó barátok, hiszen annak idején együtt játszottak a Southamptonban. "Véleményem szerint Bale a harmadik legjobb játékos a világon. Gondoljanak bele, a balszélen mindent tud játszani, de jobbszélen, vagy mostanában akár a 10-es pozíciójában is számításba vehető. Ráadásul gólerős is" - mondta Walcott.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)