Jump to content

MU: újabb döntetlen, ezúttal a Swansea ellen

2017. 04. 30. 20:04

A Swansea elleni 1-1-es döntetlen áldozatokkal is járt. Shaw és Bailly is megsérült, kényszerűségből mindketten a csere sorsára jutottak. Mourinho védelme gyakorlatilag elfogyott.

 

Phil Jones, Chris Smalling, Marcos Rojo és Timothy Fuso-Mensah. Ők Manchester United védelmének eddigi sérültjei. A Swansea elleni 1-1-es döntetlen folyamán Luke Shaw alig 10 percet töltött a pályán. Mourinho a védő helyére – jobb opció hiányában - a kifejezetten támadó szellemű középpályást, António Valenciát cserélte be. A 61. percben jött az újabb csapás, az elefántcsontparti  Eric Bailly is harcképtelenné vált, a belsővédő helyett a normál esetben jobbhátvéd Matteo Darmian állt a védelem közepébe.
 


Mindezek tükrében úgy látja, hogy nincs több variálási lehetősége, ráadásul együttese nagyon fáradt.

„Érzékelem, hogy az egy pont nem elég, de a játékosaim mindent beleadtak. A 22-es keretből már csak 12-13 játékos fogható harcba. Nem tűntünk fáradtnak, de azok voltunk. Pontokat és játékosokat is veszítettünk, úgyhogy ez egy rossz nap volt. Egy rossz szavam sem lehet a srácokra. A Swansea jól, szervezetten és frissen játszott. A mostani a kilencedik mérkőzésünk volt ebben a hónapban, ami embertelenség! Nagyon fáradt a csapat.” – összegezte José Mourinho.

Nincs sok ideje pihenni a Vörös Ördögöknek, mert szerdán Európa Liga-elődöntőt játszanak a spanyol Celta Vigo csapatával.

„Egy dolog biztos, a fiúk a lelküket ki fogják tenni a pályára. Nem érdekel igazán, hogy bejutunk-e a döntőbe. Sokkal fontosabb, hogy nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével.”
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: twitter)