Jump to content

Morata a Chelsea-ben folytatná

2017. 05. 08. 19:01

Álvaro Morata elhagyni készül a Real Madridot és már az új csapatának nevét is többen tudni vélik. A csatár állítólag külön szólt ügynökének, hogy tárgyalások folyamán a Chelsea csapatát favorizálja.

 
 
A spanyol válogatott támadó idén eddig 19 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába, pedig mindössze 17 alkalommal lépett pályára. A 24 éves játékos nem érzi jól magát a Real Madridnál, mert jó és eredményes teljesítménye ellenére a csapat edzője, Zinedine Zidane inkább honfitársát, a francia Karim Benzemát küldi pályára, ezért szívesen váltana.

 
A Diário Gol információi szerint Morata zöld utat adott ügynökének, hogy amint elkezdődik a nyári átigazolási időszak, lépjen kapcsolatba a londoni Kékekkel.

A Chelsea-nek szüksége lesz egy jó csatárra, mert az idény végén várhatóan elhagyja a klubot egyik legveszélyesebb játékosa, Diego Costa. Minden valószínűség szerint Kínában köt ki a spanyol. A Tianjin Quanjian együttese 75 millió font körüli összeget lenne hajlandó fizetni Costáért, ennyiből bőven meg lehetne vásárolni a királyiak mellőzött sztárját.

António Conte és Álvaro Morata korábban már dolgozott együtt az olasz Juventusnál.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: twitter)