Jump to content

Barcelona: távozik a mágikus hármas egyik tagja?

2017. 05. 21. 11:53

A Barcelona idén a nagy címek közül egyet sem gyűjt be, hiszen a BL-ből kiesett a bajnokságot pedig szinte a csodával határos módon bukhatja el a Real Madrid. A katalánoknál a hírek szerint a sikertelen időszak rányomta a bélyeget az öltözői hangulatra is, amely nem az igazi. A legfrissebb hírek szerint most Neymar és Luis Enrique segítője kapott össze. 

 
 

 

 
Nagy visszhangot váltott ki Neymar és a Barcelona másodedzője, Juan Carlos Unzúe összetűzése. Luís Enrique segítője figyelmeztette a brazilt, hogy úgy járhat, mint korábbi klasszis honfitársa, Ronaldinho, aki szerette az éjszakai életet, hozzáállása nem mindig volt kifejezetten professzionális.

Neymar ezt a szívére vette, nem sokkal később azt nyilatkozta, ha Unzúe követi a kispadon Luís Enriquét, akkor ő inkább csapatot vált. Megtörténhet, de kicsi ennek esélye.
 


Barcelonában viszont nem sokat foglalkoznak a játékos lelkével, az eredményesség inkább fókuszban van. Vagyis inkább az eredménytelenség, ha a katalánok szezonját vesszük górcső alá. A Bajnokok Ligájában nem a várakozásnak megfelelően teljesített a csapat, és a bajnokság is elúszni látszik. Külön fájdalom a gránátvörös-kékeknél, hogy mindeközben a legnagyobb rivális Real Madrid szárnyal. A királyiak ott vannak a BL-döntőben, ahol a Juventus ellen védhetik meg címüket, a bajnokságban pedig egyetlen pontocska elég a Málaga ellen a végső diadalhoz.

Ilyenkor jönnek az elégedetlenkedő szavak, gondolatok, és a jelek szerint az egyik célpont Neymar. Azt senki nem vitatja, hogy a brazil hatalmas játékos. A PSG elleni csodának a BL-ben egyértelmű főszereplője volt és vasárnap is megcsillogtatta tehetségét három góljával a Las Palmas ellen.

 
Ettől függetlenül erősek a hangok, hogy a Messi-Suárez-Neymar trióból (MSN) ő a leggyengébb láncszer, az ő formája ingadozik leginkább. Ennek okát arra vezetik vissza, hogy olykor kimaradozik éjszakánként, életvitele nem élsportolóhoz méltó.

Ezért a Barca vezetőségének egy része nem veti el annak lehetőségét, hogy eladják a brazilt, mert megosztó személyiség, viselkedésével rontja az öltözői morált. Az biztos, hogy egy ilyen döntésnek sok klub örülne. Kíváncsian várhatják a fejleményeket.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: twitter)