Jump to content

Arsenal: a kulcsjátékosoktól függ a téli átigazolási politika

2018. 01. 04. 06:09

Az Arsenal attól függően igazol új labdarúgókat januárban, hogy kulcsjátékosai megújítják-e szerződésüket.

 

„Ez részben a sérülésektől is függ, illetve attól, kik hosszabbítják meg szerződésüket azok közül a játékosaink közül, akiknek a kontraktusa júniusban lejár” – hangsúlyozta keddi sajtótájékoztatóján Arsene Wenger vezetőedző.

Nyáron Alexis Sánchez, Mesut Özil és Jack Wilshere szerződése jár le az Ágyúsoknál, s míg az angol középpályás vélhetően marad Londonban, addig a chilei támadó és a világbajnok német középpályás várhatóan távozik. Sánchez iránt angol médiaértesülések szerint a listavezető Manchester City érdeklődik élénken, míg Özilt több klub, köztük a Manchester United és az FC Barcelona is szívesen látná soraiban.



Wenger leszögezte, még egyik játékos sem hagyta el az Arsenalt.

„A klub már sok kiváló játékost vesztett el, s mindig jól reagált rá. De természetesen szeretnénk megtartani legjobbjainkat” – fogalmazott a 68 esztendős francia szakember, aki 1996 októbere óta irányítja az együttest.

Az Arsenal 21 mérkőzést követően ötödik helyen áll a Premier League-ben, az Európa Ligában a legjobb 16 közé jutásért a svéd Östersunddal mérkőzik majd februárban.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: pinterest, twitter, youtube)