Jump to content

Lőw Zsolt: irány a PSG! - sajtóhír

2018. 05. 31. 17:39

Az M4sport.hu németországi sajtóhírekre hivatkozva azt írja, hogy Löw Zsolt a PSG csapatánál folytatja szakmai karrierjét. 

A párizsiak májusban Thomas Tuchelt nevezték ki vezetőedzőnek, és már akkor arról írtak a német lapok, hogy a tréner korábbi magyar játékosát szeretné maga mellé másodedzőnek.

A Mitteldeutsche Zeitung aloldalaként működő RB Leipzig hírportál a Leipziger Volkszeitung nyomtatott verziójára hivatkozva azt írja, hogy Lőw Zsolt úgy döntött, hogy elfogadja Tuchel invitálását a PSG-hez. A korábbi magyar válogatott védő jelenleg az RB Leipzig másodedzője, Thomas Tuchellel pedig Mainzból ismerik egymást, ahol játékoskarrierje utolsó éveit töltötte a német edző kezei alatt. A magyar trénert Ralph Hasenhüttl vezetőedző utódaként is emlegették Lipcsében, szerződése 2019-ig szól a Gulácsi Pétert is foglalkoztató klubnál, a német sajtó azonban úgy tudja, hogy a kontraktust felbontották. A Transfermarkt című, mértékadó szaklapnál Lőw neve alatt szintén az szerepel, hogy szerződése „várhatóan” 2018 június 30-án lejár Lipcsében.

A Nemmzeti Sport közben Lőw egyik barátjának Facebook-bejegyzésére hivatkozva szintén azt a következtetést vonta le, hogy a tréner Párizsban folytatja.

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: pinterest)