Jump to content

Vb 2018: „Ellene különösen nehéz lesz, mert vibrál a pályán”

2018. 06. 06. 16:46

Johan Benaluane, a Leicester City védője az angol klub honlapjának azt nyilatkozta: elsődleges céljuk, hogy ezúttal továbblépjenek a csoportjukból, ami „csodálatos dolog” lenne hazájuknak.

 

A 31 éves Benaluane – a belga és a panamai válogatott mellett – az angol csapat ellen is készül, amelyben két klubtársával, Harry Maguire-rel és Jamie Vardyval is találkozhat. A tunéziai labdarúgó kiemelte: együttese számára nagy kihívás lesz a június 18-ai, Anglia elleni vb-nyitány.

„Vardy ellen pedig mindig különösen nehéz, mert ő vibrál a pályán” – dicsérte klubtársát Benaluane. Hozzátette: Vardy kiváló csatár, klasszis képességekkel, és mindig gólveszélyes.

„Nagyon koncentrálnunk kell rá, mert ismerjük a képességeit. Remélem, hogy neki is jól sikerül a vb-je, de nem a Tunézia elleni mérkőzése” – mondta Benaluane.

Az észak-afrikai együttes ötödik vb-szereplésére készül – eddig 12 mérkőzést játszott, egy győzelem mellett négy döntetlenje és hét veresége van –, a csoportkörből még egyszer sem sikerült továbbjutnia. A legutóbbi két vb-re ki sem jutott a tunéziai csapat.

Az oroszországi vb nyitó mérkőzését jövő csütörtökön rendezik a házigazdák és Szaúd-Arábia között.

 
(Forrás: sportrajongo.hu, mti / Fotó: MTI,)