Jump to content

Német kapust igazol az Arsenal

2018. 06. 20. 15:56

Egybehangzó sajtóértesülések szerint az Arsenal 22 millió euróért leigazolja Benrd Lenót, a Bayer Leverkusen kapusát – írja a BBC.

 

A 26 éves játékos szerepelt Joachim Löw bő vb-keretében, de a szűkítés nem neki kedvezett, Manuel Neuer (Bayern München), Marc-André ter Stegen (Barcelona) és Kevin Trapp (PSG) utazhatott Oroszországba.

Leno 2011 óta a Leverkusen játékosa, aláírásáért a Napoli is tett lépéseket, de úgy tűnik, azt az Arsenalt választja, amelynél a PSG-t elhagyó Unai Emery lett a 22 év után távozó Arsene Wenger utódja.

Az új kapussal Petr Cech vagy David Ospina jövője kérdésessé válhat a klubnál, előbbiért állítólag a Leno szerződtetéséről pont lemaradó Napoli érdeklődik, a hírek szerint fontolóra vették a 36 éves klasszis kölcsönvételét.

Leno lehet az Arsenal második nyári igazolása, elsőként Stephan Lichtsteiner érkezett az olasz bajnok Juventustól, méghozzá ingyen.

A pletykák szerint a londoniak mindent elkövetnek az uruguayi Lucas Torreira megszerzéséért is, a 22 éves középpályás a Sampdoriában lett az átigazolási szezon egyik legkeresettebb játékosa.

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: pinterest)