Jump to content

Rangadóval kezdődik a neves foci sorozat

2018. 07. 20. 18:32

Magyar idő szerint szombat hajnalban kezdetét veszi a Nemzetközi Bajnokok Kupája sorozat, amelynek keretében az európai klubfutball élcsapatai 27 mérkőzést játszanak egymással világszerte.

Az első napon több mérkőzést rendeznek, többek között Klagenfurtban a Bayern München – PSG találkozót. A mérkőzésen az igazi sztárok persze nem lépnek pályára, de azért így is izgalmas csatának ígérkezik az összecsapás.

„Néhány U-19-es és U-23-as játékos is szerepet kap, tehát előre szólok, hogy messzemenő következtetést még nem lehet majd leszűrni ebből a találkozóból. De nem is ez a fontos. Szeretnénk egy jó meccset játszani. Ez a találkozó előre le volt kötve, de persze ettől még hasznos és az ellenfél is igen csak érdekes. Remélhetőleg nagy közönség előtt játszhatunk” – harangozta be a találkozót a Bayern új szakvezetője, Niko Kovac.

A sorozat zárómeccse augusztus 11-én lesz, de a slágermérkőzést az augusztus 5-i Real Madrid – Juventus találkozó ígéri, igaz a hírek szerint Cristiano Ronado nem lép majd pályára.

 

(Forrás: sportrajongo.hu, mti / Fotó: MTI,pinterest, youtube.com)