Jump to content

Ancelotti hálás Ronaldónak

2018. 09. 30. 21:20

Szombaton délután rendezik az olasz bajnokság 7. fordulójának legnagyobb rangadóját Torinóban, ahol a bajnok és éllovas Juventus a második Napolit fogadja. A mérkőzés egyik érdekessége, hogy a zebramezesek portugál sztárja, Ronaldo és a nápolyiak vezetőedzője, Carlo Ancelotti korábban együtt dolgozott a Real Madridban, ahol nagyon jó kapcsolatot ápoltak.

 

A rangadó előtt az olasz szakember nem is feledte megemlíteni, hogy milyen szoros kapcsolat fűzi az ellenfél legnagyobb sztárjához.

„Végtelen hálával tartozom Cristiano Ronaldónak, túl azon is, hogy rengeteg gólt szerzett, amelyeknek köszönhetően megnyerhettük a Bajnokok Ligáját a Real Madriddal. Felemelő számomra emberi mivolta, csodálni való a professzionalizmus, amit mutatott” – mondta a Juve támadójáról a Napoli mestere, Carlo Ancelotti.

„Nagyon örülök, hogy Olaszországban van, és nem csak azért, mert így többször összefuthatunk egy vacsorára, hanem azért is, mert személyével emeli az olasz labdarúgás értékét” – tette hozzá a nápolyiak mestere.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, m4sport, mti / Fotó: MTI,youtube, pinterest, pixabay)