Jump to content

A belga sztár megvédte Neymart

2018. 10. 17. 10:25

Az elmúlt hetekben egyre többen szólalnak fel a PSG sztárjának védelmében, legutóbb Eden Hazard, a Chelsea támadója tette meg.

 
 

A Real Madriddal sűrűn szóba hozott belga szerint Neymar vállaira úgy nehezedett óriási nyomás a 2018-as világbajnokságon, hogy pályára sem szabadott volna lépnie.



„Teljesen igazságtalan” – utalt Hazard a Neymar stílusát és vb-n nyújtott teljesítményét érő kritikákra a belga HLN újságnak adott interjújában.

„Neymar néhány hónappal a világbajnokság előtt sérült meg, pont úgy és ott törött el a lába, mint nekem 2017-ben. Épphogy sikerült felépülnie a tornáig. Biztosíthatok mindenkit arról, a test ilyenkor nem áll készen, hogy magas szinten teljesítsen. Ennek ellenére mindenki tőle várta a csodát Oroszországban, elvárás volt, hogy a torna sztárja legyen és vezesse vb-győzelemig Brazíliát.”

Hazard-tól azt is megkérdezték, utólag megbánta-e, hogy a csoportkörben legyőzték Angliát, így a nehezebb ágra kerültek.

„Természetesen nem. Ha nem nyerünk az angolok ellen, sosem élhettük volna át a belga-brazil elődöntő csodálatos pillanatait” – jelentette ki.

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport, mti / Fotó: pixabay)