Jump to content

Ancelotti tudja, mi a baj a Bayernnél

2018. 10. 26. 10:22

Carlo Ancelotti, a Bayern München korábbi és a Napoli jelenlegi vezetőedzője szerint a bajor sztáregyüttesnél ugyanazok a problémák vannak jelen, mint egy évvel ezelőtt.

 

 

„Münchenben az egész keretből négy-öt futballista tisztelt meg a bizalmával” – panaszkodott korábbi klubjának játékosaira a szakember, aki a Napolival szerdán este a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulós mérkőzésén a Paris Saint-Germain otthonában szerepel. Az olasz tréner 2011-től 2013-ig a PSG-t irányította.

„Amióta Nápolyban vagyok, nemhogy az egész csapat, de a klubot körülvevő környezet bizalmát is élvezem. Teljes egészében megváltozott a hangulatom” – jelentette ki az 59 éves edző, aki Josep Guardiolát váltotta a Bayern kispadján 2016-ban. 

Ancelottinak 2017 szeptemberében kellett távoznia a müncheni kispadról, miután a csapat kikapott a Paris Saint-Germain vendégeként a BL-ben. A sajtó akkor arról írt, hogy öt játékos is az olasz szakember távozását követelte a vereség után, ezt az információt pedig később Uli Hoeness, a Bayern elnöke megerősítette.

Ancelotti a nyáron vette át a Napoli irányítását, amellyel kilenc forduló után második az olasz bajnokságban, a BL-ben pedig két kör után vezeti a C csoportot.

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport, mti / Fotó: pixabay)