Jump to content

Korábbi Real-klasszis mondott nemet Florentino Péreznek

2018. 10. 31. 23:15

A spanyol sajtó szerint Michael Laudrup is felmerült a Real Madridnál mint Julen Lopetegui utódja, ám a klub korábbi klasszisa elutasította a megkeresést.

 

 

A spanyol AS szerint a legutóbb Katarban dolgozó, a nyár óta szabad dán legenda nemet mondott a madridiaknak, egyszerűen nem tartja ideálisnak az időpontot, hogy ekkora felelősséget vegyen a nyakába és leüljön a kispadjukra. Belső információi alapján katasztrofálisnak látja a Realnál fennálló viszonyokat.

A Laudrupot képviselő ügynök, Byram Tutumlu leszögezte, „figyelembe véve a történteket, nem ez a megfelelő pillanat a visszatérésre”.

Laudrupot korábban is kapcsolatba hozták már a Reallal, de egyszer sem sikerült megegyezni a feleknek. Játékosként két szezont futballozott a Madridban, '94 és '96 között 76 tétmeccsen, ahol egy bajnoki címet ünnepelhetett. Edzői karrierje a dán válogatott stábjában indult, majd irányította a Bröndbyt, a Getafét, a Szpartak Moszkvát, a Mallorcát, a Swansea Cityt, a Lekwiyát, majd legutóbb az Al Rayyant. Bezsebelt dán bajnoki címet és kupát, angol Ligakupát, és Katarban is összejött egy-egy bajnoki és kupasiker.

Florentino Péreznek nincs könnyű dolga, mert Antonio Conte állítólag már kikosarazta, miután teljesen más elképzelések mentén képzelte el a munkát, új játékosokat is szeretett volna hozni, melyért nem igazán lelkesedett a Sergio Ramos vezette öltöző.

Így akár elképzelhető, hogy az ideiglenesen kinevezett Santiago Solarit véglegesítik. Persze ehhez olyan eredményeket is kell produkálnia, miközben alig akad hadra fogható védője.

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport, mti / Fotó: pixabay)