Jump to content

Az új edző bajnoki címet ígér Gulácsiékkal!

2019. 05. 29. 11:46

A 31 éves szakember, aki 2016 óta a Hoffenheimet irányította, szerdán azt nyilatkozta, hogy ha nem sikerül elérnie a kitűzött célt, akkor Lipcséből is csak olyan klubhoz igazolna, amellyel van esélye bajnokságot nyerni.

 

"Persze lehetséges, hogy ha a Leipziggel nem nyerek Bundesligát, akkor más csapatok már nem is akarnak majd együtt dolgozni velem" - tette hozzá Nagelsmann.

A szakvezető a bajnoki cím mellett a Német Kupát is el akarja hódítani a lipcsei együttessel, amely a másfél hete zárult szezonban a Bundesligában harmadik lett, a kupadöntőben pedig 3-0-ra kikapott a bajnok Bayern Münchentől. A Bajnokok Ligáját illetően Nagelsmann azt mondta, a csoportkörből mindenképp tovább akar jutni a csapattal, különösen úgy, hogy a Hoffenheimmel ez nem sikerült neki. Korábbi együttesével Német Kupát sem tudott nyerni.

Nagelsmann már az idény közben megállapodott az RB Leipziggel abban, hogy a következő szezonban átveszi a vezetőedzői posztot Ralf Rangnicktól, aki a folytatásban a lipcsei klub sportigazgatója marad.

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport, mti / Fotó: pixabay)