Jump to content

Szalah szerint a tapasztalat döntő lehet

2019. 05. 29. 09:42

Mohamed Szalah, a Liverpool labdarúgója a Bajnokok Ligája szombati döntőjével kapcsolatban abban bízik, hogy a vesztes tavalyi fináléhoz képest ezúttal több a tapasztalatuk.

A liverpooliak gólerős alapembere felidézte: egymást követő második évben játszhatnak BL-döntőt, miután tavaly elbuktak a Real Madriddal szemben.

"Minden jobban alakul körülöttünk és több tapasztalattal is rendelkezünk, mint legutóbb" - mondta újságíróknak a 26 éves egyiptomi labdarúgó.

Hozzátette: bízik a győzelemben, de tisztában van vele, hogy nehéz mérkőzés vár csapatára.

"Ez egy döntő mérkőzés, és az ellenfél sem tűnik túl könnyűnek. Sőt, kifejezetten kemény, mert szintén angol klubcsapat" - mondta Szalah a rivális Tottenham Hotspur együtteséről.

A támadó a tavalyi, kijevi finálé miatt nemcsak azért lehet szomorú, mert a Liverpool 3-1-re kikapott a spanyol csapattól. Szalah a mérkőzés első félidejében - 0-0-s állásnál - ütközött Sergio Ramosszal, aki földre vitte őt. A Liverpool támadója megsérült, és a 31. percben le kellett cserélni. Szalah így csapata sikere mellett abban is bízik, hogy ezúttal sérülésmentesen végig a pályán lehet, sőt, még gólt is lő.

"Nagyon izgatott vagyok! A győztes gól nem csak álom, bízom benne, hogy valósággá válik és sikerül gólt szereznem" - nyilatkozta a játékos.

A Bajnokok Ligája döntőjét szombaton 21 órától rendezik Madridban.

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport, mti / Fotó: pixabay)