Jump to content

BL - A Liverpool védője szerint a Spurst világklasszis játékosok alkotják

2019. 05. 31. 18:08

Szombaton este Madridban rendezik a BL-döntőt. A Liverpool a Tottenham együttesével játszik és bár a két csapat között fényévek voltak a bajnokságban a pontszámot tekintve, a párharc egyáltalán nem lefutott. Erre hívta fel a figyelmet a Pool védője is. 

 

Szombaton rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét. A madridi fináléban a tavaly is egészen a döntőig menetelő, ám ott a Real Madridtól vereséget szenvedő Liverpool csap össze, a története első Bl-trófeájáért harcba szálló Tottenhammel. A fogadóirodák a Pool sikerét valószínűsítik, ám Trent Alexander Arnold szerint a Spurs ellen egyáltalán nem lesz könnyű dolguk.

 

„Világklasszis játékosaik vannak, ahogy nekünk is. A szombati döntő igazából arról fog szólni, hogy ki akarja jobban a győzelmet, ki harcol jobban. Mindkét gárdának megvan a maga terve a döntőre és szerintem egy igen csak taktikus összecsapás lesz a szombati. Aki nyer, az megérdemli a dicsőséget és biztos vagyok, abban, hogy a legjobb csapat nyeri a BL-t legyen az bármelyikünk is.” – beszélt a szombati döntő előtt a Liverpool védője.

 

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport, mti / Fotó: pixabay)