Jump to content

Balhé az angol válogatottnál, Sterling bunyózott!

2019. 11. 12. 10:32

A Manchester City támadójának úgy tűnik nem sikerült lehiggadnia a Liverpool elleni vesztes bajnokit követően. Sterling a válogatott edzőtáborában Joe Gomezzel akaszkodott össze, azzal a Gomezzel, akivel már a hétvégi bajnokin is pengeváltásba keveredett. 

Raheem Sterling "nem megfelelő viselkedése" miatt biztosan nem lép pályára az angol labdarúgó-válogatott Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén.

Az angol szövetség (FA) hétfő éjszakai közleménye úgy fogalmaz, a Manchester City támadója "megzavarta" a csapat rendjét az edzőtáborban, ezért nem kap szerepet csütörtökön.

A Daily Mail című bulvárlap szerint Sterling a hétfői gyakorláson szóváltásba keveredett a Liverpool védőjével, Joe Gomezzel. A két bajnokesélyes csapat vasárnap vívott fontos rangadót egymással a Premier League-ben, a BL-címvédő liverpooliak 3-1-re nyertek.

A lap beszámolója szerint Sterling "megpróbálta nyakon ragadni Gomezt" az étkezőben alig pár pillanattal azután, hogy megérkezett oda. A két játékos a bajnokin is összeakaszkodott egymással.

"Úgy határoztunk, Raheem nem lesz tagja a csapatnak Montenegró ellen. Az egyik legnagyobb erősségünk, hogy a válogatottban félre tudjuk tenni a klubérdekeket, sajnos ezúttal a vasárnapi találkozó után még nem csillapodtak le eléggé a kedélyek" - fogalmazott a közleményben Gareth Southgate szövetségi kapitány.

A szakember hozzátette, Sterling, aki nyolc gólt szerzett az Eb-selejtezőben, a kerettel készül továbbra is, és nem zárja ki, hogy vasárnap Koszovóban pályára lép.

A vb-negyedik angolok jelenleg vezetik a selejtező A csoportját, és ha csütörtökön pontot szereznek, biztosítják helyüket a kontinenstornán.

(Forrás: sportrajongo.hu, m4sport, mti / Fotó: pixabay, mti)