Jump to content

Gulácsi optimista, szerintük legyőzhetik a Bayernt

2020. 12. 02. 08:37

Gulácsi Péter szerint az RB Leipzignek reális esélye van, hogy szombaton legyőzze a címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó Bundesligában. A bajorok 1-1-es döntetlent játszottak a BL legutóbbi játéknapján az Atlético Madrid otthonában, amely mérkőzésen Hansi Flick vezetőedző több kulcsjátékosát pihentette vélhetően a hétvégi bajnokira. 

"Általában egy pont Münchenben jónak számít. De mi nyerni akarunk a Bayern ellen. Az a célunk, hogy a mérkőzés után mi vezessük a tabellát. Természetesen nehéz lesz, de az, hogy éllovasok lehetünk, extra motivációt ad" - nyilatkozott a magyar válogatott kapusa a Sport Bildnek.

A Gulácsi mellett a szintén magyar válogatott Willi Orbánt is foglalkoztató lipcsei együttes jelenleg két pont hátránnyal második a Bayern München mögött.

A 30 éves játékos nagy esélyt lát arra, hogy ebben a szezonban más lesz a bajnok, nem a sorozatban nyolcszor első bajorok.

"A Bayernnek rengeteg meccse volt az elmúlt hónapokban. Az lenne a normális, ha nem mindig győzne. Ez jelenti a mi esélyünket, akárcsak a Dortmundét vagy a Leverkusenét" - mondta Gulácsi Péter.

 

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay, youtube, twitter)