Jump to content

Ezt a választ adta Lewandowski a visszavonulását firtató kérdésre

2021. 03. 17. 10:29

A tavaly az év legjobb futballistájának választott Robert Lewandowski egyelőre nem gondol a pályafutása befejezésére.

A Sport Bildnek nyilatkozva a Bayern München 32 éves lengyel támadója azt mondta: tudja, hogy sokan nézik a korát.

"De őszintén szólva jobban érzem magam most, mint 26-27 évesen. Ma jobb játékos vagyok, mint hat évvel ezelőtt" - fogalmazott a csatár.

Hogy három, négy, vagy esetleg még öt évig is tudja-e tartani ezt a színvonalat, Lewandowski úgy válaszolt, hogy ezt nehéz megjósolni.

"De mindenképpen még több évre tervezek, és tartani szeretném ezt a szintet" - tette hozzá.

A labdarúgó azt mondta, nem gondol arra, hogy a karrierje vége felé egy, a Bundesligánál alacsonyabban értékelt bajnokságban, például Kínában, vagy az Egyesült Államokban szerepeljen.

"El tudom képzelni, hogy a legmagasabb szinten, a Bayernnél fejezzem be a pályafutásomat. De erről még korai beszélni" - fogalmazott Lewandowski.

Elárulta, hogy nagyon jól érzi magát a bajor klubnál, a csapattársaival remek a kapcsolata, és élvezi az egyesületnél uralkodó mentalitást, nevezetesen, hogy "mindig tovább, mindig többet, mindig éhesnek lenni a sikerre".

"Ha valami ilyen jól működik, akkor az ember nem akar váltani" - hangsúlyozta Robert Lewandowski, aki a lengyel válogatott tagjaként jövő csütörtökön Budapesten, a magyarok ellen kezdi a világbajnoki selejtezős sorozatot.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay, mti)