Jump to content

Casemiro Manchesterben folytatja - megállapodtak a klubok!

2022. 08. 20. 10:48

A Manchester United és a Real Madrid labdarúgócsapata bejelentette, hogy megállapodtak Casemiro klubváltásának feltételeiben.

Az angol klub honlapjának közlése szerint a szerződést akkor tudják véglegesíteni, ha sikerül mindenben megállapodniuk a 30 éves középpályással, akinek meg kell felelnie az orvosi vizsgálatokon, és szüksége lesz a munkavállaláshoz vízumra is.

A nemzetközi sportsajtó az elmúlt napokban már beszámolt Casemiro nyári klubváltásáról, amit pénteki nyilatkozatában a Real Madrid olasz edzője, Carlo Ancelotti gyakorlatilag megerősített.

A szerződés részleteit nem közölték a klubok, az angol sajtó viszont úgy tudja, hogy a játékos négy vagy öt évre szóló szerződést ír majd alá, míg fizetése 16 millió euró (6,6 milliárd forint) lehet. Az angol bajnokságban két fordulót követően sereghajtó Manchester United sajtóhírek szerint 60 millió eurót fizet a Bajnokok Ligájában és a spanyol bajnokságban címvédő Real Madridnak, de az összeg 10 millió euróval nőhet.

A védekező középpályás 2013 áprilisában mutatkozott be a Real Madridban, amelyben azóta 336 mérkőzésen szerepelt. A csapattal az öt BL-siker mellett a spanyol bajnokságot, a spanyol szuperkupát, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot egyaránt háromszor, a spanyol Király Kupát egyszer nyerte meg úgy, hogy minden idényben alapember volt. Profi karrierje során több mint ötszáz mérkőzésen lépett már pályára, ebből 63 alkalommal a brazil válogatottban szerepelt.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay)