Jump to content

Mbappé csak a PSG-vel foglalkozik, a vb már a múlt

2022. 12. 29. 14:47

Ugyan még jó ideig nem fog tudni túllépni a francia labdarúgó-válogatott argentinok elleni világbajnoki döntős kudarcán, Kylian Mbappé már csak a Paris Saint-Germain-re koncentrál.

A 24 éves támadó erről azután beszélt, hogy szerdán a maga által kiharcolt, a 96. percben értékesített büntetővel vezette 2-1-es sikerre csapatát a Strasbourg ellen.

"Személy szerint soha nem fogom teljesen megemészteni a történteket, de a klubom nem felelős a válogatott kudarcáért, így pozitív energiákkal igyekeztem visszajönni. Szeretnék hozzátenni a csapatom játékához, és remélem, hogy továbbra is veretlenek tudunk maradni" - fogalmazott a csatár, aki mesterhármast ért el az Argentína elleni, tizenegyespárbajban elveszített fináléban.

"Az üzenet egyszerű: nem számít, mi történt a nemzeti csapatban, a PSG más. Elhivatott vagyok, hogy minden lehetséges trófeát elhozzunk a fővárosba" - jelentette ki Mbappé, akinek csapata Neymar kiállítása miatt közel fél órát emberhátrányban játszott.

A Paris Saint-Germain - amelyből még hiányzott az újdonsült világbajnok Lionel Messi - 16 forduló után veretlen a Ligue 1-ben, 14 győzelme mellett kétszer játszott döntetlent, és a tabella élén áll.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay)