Jump to content

Szoboszlaiéknál nem téma a bajnoki cím

2023. 01. 04. 14:49

A német labdarúgó Bundesligában harmadik helyen álló, három magyar válogatott játékost is foglalkoztató RB Leipzignél jelenleg nem téma a bajnoki címért folyó harc.

"Ezzel most nem foglalkozunk - mondta az abu-dzabi edzőtáborban a csapatkapitány, Willi Orbán. - Megvan a feladatunk, ez pedig az, hogy a játékunkat kiegyensúlyozottá és intenzívvé tegyük. Mindenkinek a legmagasabb szinten kell teljesítenie, jelenleg erre összpontosítunk."

A magyar válogatott védő hozzátette: természetesen minden mérkőzést meg akarnak nyerni, függetlenül attól, ki az ellenfél.

"Az első meccs nagyon érdekes lesz, ezzel együtt most arra fókuszálunk, hogy megtaláljuk a formánkat" - fogalmazott Willi Orbán arra utalva, hogy a világbajnoki szünet utáni első fordulóban, január 20-án a címvédő és listavezető Bayern München lesz az ellenfelük. Amennyiben nyernek, három pontra megközelítik a bajorokat.

"Hosszú szünet volt most a Bundesligában, ezért ügyelnünk kell arra, hogy ismét a legjobbunkat hozzuk. Ezért vagyunk itt és ezért dolgozunk keményen" - mondta a futballista.

Rajta kívül a jelenleg sérüléséből lábadozó kapus, Gulácsi Péter, valamint Szoboszlai Dominik tagja a magyar válogatottból az lipcsei csapatnak.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay, mti)