Jump to content

Rio 2016 - Douchev-Janics jó formában érzi magát

2016. 08. 12. 08:32

Douchev-Janics immáron az ötödik olimpiájára készül és ezúttal a játékok honlapjának adott interjút még csütörtökön, amelyben elmondta, hogy nagyon várja már a versenyeket. Esélylatolgatásba nem ment bele, de azt elmondta azért, hogy jó formában érzi magát.

"Csak Isten tudja, mi fog történni augusztus 16-án" - utalt a 200 méteres versenyszám döntőjének időpontjára. - "Úgy érzem, napról napra jobb leszek. Azt hiszem, hogy jó formában vagyok."

A 34 esztendős, 19-szeres világ- és 19-szeres Európa-bajnok megjegyezte: majd az olimpia után lesz időszerű az, hogy eldöntse, folytatja-e még további négy évig pályafutását.

Douchev-Janics felidézte, hogy amikor 2014-ben gerincsérvvel megoperálták, és a műtétet követően először állt lábra, 16 perc alatt sétált le egy kilométert, és az első mért kajakedzésén 2 kilométert az egyéni legjobbjánál két perccel lassabban teljesítette.

"Láttam, hogy az edzés fogja visszaadni a normális életemet, úgyhogy újra edzésbe álltam" - hangsúlyozta Douchev-Janics Natasa, aki négy éve Londonban bronzérmet nyert 200 méteren. 

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti)