Jump to content

Néhány csapat már ismertette a beosztását

2015. 02. 24. 14:50

Nyakunkon az Ausztrál Nagyíj, a mezőny az előszezoni tesztsorozat végéhez közeledik . A csapatok számára csupán négy nap áll rendelkezésre, hogy megfelelően felkészüljenek a melbourne-i idénynyitóra.

A tervek szerint a csütörtökön kezdődő barcelonai teszthéten már a Force India 2015-ös modellje is bemutatkozik. Nagy kérdés, hogy az elmúlt napokat kórházban töltő Fernando Alonso vajon részt tud-e venni a gyakorláson. Amennyiben nem épül fel addigra, Button vezethet minden egyes napon, vagy akár Magnussent és/vagy Vandoorne-t is bevetheti a McLaren.

Négy istálló már megerősítette, milyen ’hadrendben’ küldi pályára a pilótáit. A Red Bullnál Kvyat-é az első két nap, szombattól pedig Ricciardo-é a terep. A Williamsnél felváltva köröznek a versenyzők: Massa, Bottas, Massa, Bottas sorrendben. A ’kisbikák’ csütörtökön az ifjú Sainz-nak adnak lehetőséget, a spanyol tehetség szombaton folytathatja a munkát. Verstappen értelemszerűen a pénteki, valamint a vasárnapi tesztnapon körözhet a barcelonai aszfaltcsíkon. A Sauber csütörtökre és szombatra Ericssont, míg péntekre és vasárnapra Nasrt jelölte ki.

Másfél nap múlva már akcióba is lendülnek a versenyzők, így - a beosztásokat illetően - hamarosan újabb bejelentések várhatóak az istállók részéről.

(Forrás: planetf1.com/sportrajongó.hu/Fotó:telegraph.co.uk)