Jump to content

Rosberg készen áll Hamilton legyőzésére

2015. 02. 26. 14:22

A tavalyi szezon a Mercedes duójának dominanciájáról szólt, a két versenyző kemény csatát vívott a bajnoki címért, végül Lewis Hamilton ünnepelhetett. Nico Rosberg azonban idén a visszavágásra készül.

„Nico Rosberget csak megerősítette a vereség. Sokkal ravaszabb, hiszen a tavalyi idényből nagyon sokat tanult.” – kezdte nyilatkozatát a Sport Bildnek, furcsa módon harmadik személyben beszélve önmagáról.

„Idén sokkal kevesebb ismeretlen szituációval találkozhatok. Készen állok, bármi is történjék a pályán. Egyszerűen felkészültebb vagyok.”

Rosberg tisztában van vele, hogy a kerék a kerék elleni küzdelemben egyértelműen alulmaradt csapattársával szemben.
„Lewis jobb munkát végzett (ezen a területen), tehát ez az, amiben javulnom kell 2015-ben.” – ismerte el a 8-szoros futamgyőztes versenyző.

„Számomra ez az év mindenképpen remek lesz.” – állította magabiztosan a német, hiszen nyár végén életében először édesapa lesz.
„Összességében a tavalyi szezonban sem követtem el sok hibát, persze a legegyszerűbb út a bajnoki címig a hibátlan teljesítmény, ám senki sem tökéletes – még Lewis sem.”

Rosberg arra számít, hogy Hamilton 2015-ben is nagyon motivált lesz.
„Én vagyok a kedvenc ellenfele, akit le akar győzni, ami eléggé motiválttá teheti. De ez zajlik közöttünk már 13 éves korunk óta.”

(Forrás: thisisf1.com/sportrajongó.hu/Fotó:topnews.in;sports.ndtv.com)