Jump to content

F1: Ki lesz Will Stevens csapattársa?

2015. 03. 02. 12:16

A visszatérni szándékozó Manor már megnevezte egyik 2015-ös pilótáját a brit Will Stevens személyében és valószínűleg hamarosan az is kiderül, hogy ki vezethetné a csapat másik versenyautóját.

Már két hét sincs hátra a szezonnyitó ausztrál futamig, nagy kérdés, hogy a visszatérő Manor ott lesz-e a melbourne-i rajtrácson? Az egykori Marussiának már van egy versenyzője, a tavaly Abu-Dhabiban a Caterhamnél debütáló Will Stevens.

Arra, hogy ki vezetheti a másik Manort, több lehetőség is van. Egyrészt a McLaren beültethetné valamelyik tartalékosát (Kevin Magnussen, Stoffel Vandoorne) a kiscsapathoz, bár Magnussen Barcelonában leszögezte, hogy nem szívesen küszködne a mezőny végén.

Egyes lapértesülések szerint jó eséllyel pályázhat a Manor ülésére a Sauberben csalódó Giedo van der Garde is, akinek állítólag korábban versenyzői posztot ígértek 2015-re a svájci együttesnél. Roberto Merhi is a jelöltek között van, de nem kizárt, hogy a fentieken túl egy olyan nevet húz elő a Manor a kalapból, akire senki sem számított volna.

(fp)

(fotó: sidepodcast.com, forrás: formula.hu/sportrajongo.hu)