Jump to content

Hamilton: Közel a megállapodás

2015. 03. 25. 15:30

Lewis Hamilton 2012 végén három éves szerződést kötött a Mercedes istállóval, így az egyezség az idény végén lejár. Már hónapok óta zajlanak a tárgyalások, ám úgy tűnik, a hétvégén végre megegyezhetnek.

Már a tavalyi szezon közben is szó volt a hosszabbításról, ám akkor Hamilton úgy döntött, a bajnoki csatára szeretne fókuszálni, így elhalasztották az egyeztetéseket. Télen folytatódtak a tárgyalások, a címvédő pedig újra beszélt az ügyről. A 30 éves brit pilóta kedden a Sky Sportsnak ecsetelte, miszerint szeretné, ha már a versenyhétvégén bejelenthetnék az új megállapodást.

„Már csak az ügyvédek tárgyalnak, tehát remélem, már a hétvége előtt mindent tisztázhatunk. Remek időpont lenne, de ha mégsem történik meg, az sem baj, nem aggódom emiatt.” – magyarázta a kétszeres világbajnok.

A brit lapok már Hamilton fizetéséről is találgatnak. Egyesek szerint 55 millió, mások szerint akár 60 millió dollárt is zsebre tehet egy szezon alatt. Ugyan előbbivel is a mezőny legjobban fizetett versenyzője lenne, ám az anyagi részletekről szinte biztosan nem kapunk majd hivatalos információt.

(Forrás: thisisf1.com/sportrajongó.hu/Fotó:abcnews.com)