Jump to content

Vettel két szabadedzés után sem lett okosabb

2015. 03. 27. 13:30

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel még nem tudta megmondani, kik lehetnek a közvetlen riválisaik a hétvégi Maláj Nagydíjon. A német pilóta elismerte a második szabadedzésen elkövetett hibáját.

A pénteki edzésnapon a Mercedes után a Ferrari tűnt a legerősebbnek, Vettel azonban még nem menne be a találgatásokba, több csapat is felzárkózhat melléjük. Szerinte a Red Bullokat és a Toro Rossokat sem szabad leírni.

„Majd meglátjuk. Úgy gondolom, a Williams-szel nagy csatát vívhatunk, de talán a Red Bull és a Toro Rosso is gyorsulni fog. Nehéz beszélni az erőviszonyokról, de egy biztos, a Mercedes Malajziában is erős lesz.” – magyarázta a 27 éves versenyző, majd kitért a délutáni hibájára.

„A határokat feszegettem, és picit át is léptem, így megpördültem. Nem vagyok teljesen elégedett a mai napommal, hiszen megforogtam, de úgy érzem, meg kellett próbálnom. A pénteki nap erről szól, és inkább ma hibázom, mint a hétvége többi napján.” – zárta gondolatait Vettel, aki már három alkalommal is győzni tudott a sepangi aszfaltcsíkon.

A harmadik tréning magyar idő szerint holnap reggel 7, míg a kvalifikáció 10 órától kezdődik.

(Forrás: motorsport.com/sportrajongó.hu)